Klanten beoordelingen

The Feedback Company

 
93/100 met 289 beoordelingen
93/100 met 289 beoordelingen
 

 

-8 maart 2017

Snell levering en snelle nalevering. Ben vriendelijk te woord gestaan en de producten waren van een prima kwaliteit. Ik zal hier zeker nog eens vaker bestellen.


Goede service en uitstekende hulp bij de vragen die ik had.


Dit is een prima bedrijf dat ik aan iedereen zou aan te raden. Laminaat was snel bezorgd en op de gewenste dag en tijdstip.


-1 december 2016

Super goed en netjes geholpen door Ramon. Zeker een aanrader


-1 december 2016

Uitstekend snelle


-1 december 2016

Wat een supergoede service Het laminaat was niet alleen heel snel in huis maar werd zelfs persoonlijk afgeleverd Ook werd er goed meegedacht over wat er wel en niet nodig was bij mijn bestelling. Ik ben ontzettend tevreden


-29 september 2016

Bereikbaarheid telefoon mail laat wel eens wat te wensen over maar ze komen hun afspraken wel na. Geleverd laminaat is zoals verwacht en van goede kwaliteit.


 -1 september 2016

Zeker een aanrader


-30 augustus 2016

Krono original bestelling


-18 augustus 2016

Perfect


-11 augustus 2016

Echt perfect


-11 juli 2016

Aanrader


geweldig


-27 juni 2016

Wij zijn uitstekend geholpen


-27 juni 2016

Wij zijn uitstekend geholpen


-10 juni 2016

Prima


-1 juni 2016

slecht telefonisch bereikbaar. later wel goede online informatie


-29 april 2016

Ondervloer bestelling


-27 april 2016

Good price very fast processing of orders


-31 maart 2016

Prima in orde


-16 maart 2016

Snelle levering


-8 maart 2016

Beoordeling: Uitstekend


-8 maart 2016

Perfect


-1 maart 2016

Perfect


-11 februari 2016

De bestelde vloer netjes snel en goedkoop geleverd. Licht er mooi in en ziet er super uit


-25 januari 2016

Zeer vlotte bestelling. De verkoper heeft alles in het werk gesteld om de levering hier tijdig te krijgen en dit ver in Belgie. Ook de prijs was voordeliger voor quickstep laminaat dan in de gewone winkels.


-5 januari 2016

Topservice


-13 december 2015

Late levering maar materiaal ok


-8 december 2015

geweldige service


-23 november 2015

Levering naar wens

 
1-30 van 285 beoordelingen
Pagina: 1 2 3 4 5 10