Stel een Oplopende Directie in

1-0 van 6

Goedkoop laminaat Amsterdam

dinsdag 24 oktober 2017 18:36:56 Europe/Amsterdam

De Laminaat Discounter levert in Amsterdam onze mooie laminaat vloeren gratis boven een orderbedrag van 450 euro. Wij hanteren de laagste prijzen van enkel topmerken. Amsterdam is een druk bezet gebied. Het sjouwen van een hoeveelheid laminaat is erg zwaar en bovendien erg belastbaar vaak voor een personenwagen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ramon Delhaes

Welkom op de blog website van de laminaat discounter

donderdag 12 oktober 2017 15:27:03 Europe/Amsterdam

Beste klant, De Laminaat Discounter vindt ONZE KLANT het allerbelangrijkst. Wij willen dat U tevreden bent bij de aankoop van een Laminaatvloer. Voor de volle 100%. Want U koopt een laminaatvloer om er heel lang plezier van te hebben.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ramon Delhaes

Alles over laminaat leggen

zondag 11 december 2016 13:01:27 Europe/Amsterdam

Alles over laminaat leggen

Oppervlakte opmeten voor laminaat leggen

Meet de oppervlakte van de ruimte waar het laminaat moet worden gelegd goed op. Vermenigvuldig de lengte maal de breedte van de ruimte en reken daar 5% bovenop voor zaagverlies.
Voorbeeld: een ruimte met een breedte van 6 meter en een lengte van 10 meter heeft een oppervlakte van 6x10 = 60 m2. Voor het zaagverlies wordt er 5% extra berekend om te bepalen hoeveel laminaat er nodig is. 5% van 60 m2 = 3 m2. Totaal is er 60 m2 + 3 m2 = 63 m2 voor het laminaat leggen nodig.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ramon Delhaes

Laminaat laten leggen

woensdag 7 december 2016 11:03:42 Europe/Amsterdam

Laminaat laten leggen

U kunt laminaat online bestellen en laminaat laten leggen door Laminaat Discounter. In onze webshop kunt u online laminaat bestellen. Ook kunt u het laminaat laten leggen door ons. Bij ons werken uitsluitend vakmensen, waar u het laminaat kunt door laten leggen. Laminaat Discounter is de online laminaat vloeren handel. Wij verkopen uitsluitend laminaat van topmerken tegen de laagste prijzen. Wanneer u bij ons een bestelling doet, dan kunt u dit laminaat laten leggen door ons.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ramon Delhaes

QuickStep laminaat

woensdag 7 december 2016 10:57:06 Europe/Amsterdam

Quickstep laminaat

Laminaat Discounter verkoopt Quickstep laminaat online. Dit is laminaat van een topmerk.

Wij hanteren de scherpste prijzen en bij ons bent u dan ook verzekerd van de laagste prijsgarantie op onze laminaat vloeren, zoals Quickstep laminaat. Wij zijn officieel dealer van topmerken als Parador, Krono Original en Quickstep laminaat.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Wil Vlemmix

Nieuw! Quick Step Impressive

dinsdag 31 mei 2016 16:28:43 Europe/Amsterdam

De nieuwe serie van QuickStep draagt zijn naam niet voor niets. Impressive. Deze impressive serie is een revolutionaire serie laminaat omdat het laminaat doorloopt in de v-groef.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ramon Delhaes
Stel een Oplopende Directie in

1-0 van 6